Το ζευγάρι βρίσκονται σε διακοπές σε κάποια γραφική πόλη της λαγγεμένης Ανατολής.


Εκεί που χαζεύουν στο παζάρι κάποιος ντόπιος μαγαζάτορας, που πουλάει πέδιλα τους καλεί να μπουν στο μαγαζί του, να δοκιμάσουν πέδιλα που αυξάνουν αφάνταστα τη...... σεξουαλικότητα στον άντρα.
Στη γυναίκα αρέσει η ιδέα και προτείνει στον δικό της να δοκιμάσει ένα ζευγάρι γιατί στο τέλος-τέλος δεν έχει και τίποτα να χάσει.
Ο σύζυγος στην αρχή τα παίρνει στο κρανίο, της λέει ότι είναι ηλίθια να πιστεύει ότι ένα ζευγάρι πέδιλα είναι δυνατόν να καταφέρει τέτοια πράγματα, αλλά στο τέλος...... τι να κάνει ο άνθρωπος... υποχωρεί μόνο και μόνο για να μη χαλάσουν τις διακοπές τους.
Πιάνει ένα ζευγάρι πέδιλα στο μέγεθος του και το φοράει....
Και τότε........, τι είναι αυτό πράγμα, γίνεται κατακόκκινος, αισθάνεται εκείνη τη γνωστή πίεση στο....οικείο σημείο......, αρπάζει με βία τον μαγαζάτορα που δεν προλαβαίνει να αντιδράσει, του ανεβάζει την κελεμπία......, ξεβρακώνεται και αυτός, και είναι έτοιμος να..... ενεργήσει τα δέοντα, όταν ο ανατολίτης, που αδρανούσε τόση ώρα, συνέρχεται και..... βάζει τις φωνές....
- Αμάν σαχιμπ αμάν, φωνάζει, σταμάτα πια σαχιμπ... λάθος σαχιμπ..... έβαλες σε λάθος πόδια τα πέδιλα.... στο αριστερό έβαλες το δεξί και στο δεξί τ' αριστερό...........!!!!!!!!!!!!