Ο 12χρονος Τοτός ρωτάει την μαμά του τι είναι “φλερτ’:

- Ε, αυτό που κάνουν η αδερφή σου με τον φίλο της, λέει η μαμά.

Ο Τοτός λοιπόν κρύβεται πίσω από την κουρτίνα του σαλονιού το βράδυ και τους παρακολουθεί. Μετά τρέχει στην μαμά να πει τι κατάλαβε:
- Η Μαρία και ο φίλος της μιλήσανε για λίγο, και μετά σβήσανε όλα τα φώτα, εκτός από το μικρό. Μετά ο φίλος της άρχισε να την φιλάει και να βάζει το χέρι του κάτω από την μπλούζα της.

Σύντομα αρχίσανε να λαχανιάζουν και να τους κόβεται η ανάσα και τότε πήρε το χέρι του από μέσα από την μπλούζα της και το έβαλε κάτω από το φόρεμά της. Όταν το έκανε αυτό, η Μαρία άρχισε να βογγάει, να αναστενάζει, να στριφογυρίζει και σύντομα κατέληξε ξαπλωμένη στον καναπέ. Τότε ο φίλος της κατέβασε το παντελόνι του και έβγαλε ένα χέλι 25 εκατοστά! Ήταν όρθιο και το κράταγε στο χέρι του για να μην του ξεφύγει. Η Μαρία άρχισε να τον βοηθά και παλεύαν και οι δύο με το χέλι. Τελικά η Μαρία το κράτησε γερά όσο ο φίλος της έβγαλε από την τσέπη του ένα φίμωτρο και το έβαλε στο κεφάλι του χελιού, για να μην δαγκώνει!

Η αδερφή μου το κράταγε γερά και τελικά άνοιξε και τα πόδια της για να έχει καλύτερο κράτημα.

Ο φίλος της την βοήθησε ξαπλώνοντας πάνω στο χέλι, προσπαθώντας να το πνίξει. Το χέλι ήταν μεταξύ τους και η Μαρία τύλιξε τα χέρια και τα πόδια της γύρω από τον φίλο της και αρχίσαν να παλεύουν με αυτό το καταραμένο το χέλι, που ήταν εξαιρετικά δυνατό και έκανε μεγάλη μάχη. Η Μαρία στρίγκλισε, και ο φίλος της σχεδόν αναποδογύρισε τον καναπέ και πάνω που άρχισα να φοβάμαι ότι το χέλι θα τους ξέφευγε, η Μαρία το άρπαξε και το κράτησε πάλι ανάμεσα στα πόδια της. Παλέψαν λίγο ακόμα και μετά έβγαλαν μερικές κραυγές ακόμα και σταματήσαν να κουνιούνται. Ο φίλος της σηκώθηκε και είχαν σίγουρα σκοτώσει το χέλι, γιατί κρεμόταν άψυχο με κάποια από τα σωθικά του απέξω.

Η Μαρία και ο φίλος της ήταν πολύ εξουθενωμένοι από την μάχη. Αρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται ξανά και το χέλι συνήρθε και ήθελε να ξαναπαλέψουν. Η Μαρία το άρπαξε σε χρόνο ρεκόρ και άρχισαν να ξαναπαλεύουν. Ήταν ο καλύτερος αγώνας πάλης που έχω δει ποτέ! Αυτή τη φορά ο αγώνας κράτησε περισσότερο, αλλά η Μαρία και ο φίλος της νίκησαν πάλι. Αυτή τη φορά το σκοτώσανε στα σίγουρα, γιατί ο φίλος της του έβγαλε το δέρμα και το πέταξε στην τουαλέτα!

Η λίστα ιστολογίων μου

youtube