Πώς να την ρίξεις στο κρεβάτι.. εύκολα !


Εντάξει, μπορεί να είσαι ωραίος, μπορεί ήδη να της έχεις κεράσει ένα ποτό, αλλά είναι αρκετό αυτό; Νομίζεις πως την έχεις καταπλήξει απλά με αυτό; Αν ναι, σου έχουμε νέα… Όχι!
Στην πρώτη επαφή θα πρέπει να ξετυλίξεις όλα εκείνα τα χαρίσματα με τα οποία είσαι προικισμένος! Μην βιαστείς να κατεβάσεις το φερμουάρ… άλλο εννοούμε.Δείξε πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς σου, την αγωγή σου, την ευγένειά σου, το χιούμορ σου.
Δες 5 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια επιτυχημένη προσέγγιση!
5. Δείξε τις προθέσεις σου
Πριν κάνεις την προσέγγιση, καλό θα είναι να της δώσεις να καταλάβει πως της αρέσεις. Κοιτώντας με το στόμα ανοιχτό, συνεχώς το μπούστο της ή τα πόδια της, δεν έχεις καμία τύχη… Είσαι ο Τοτσέ που προσπαθεί να περάσει στο σπριντ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Αντ’ αυτού, επιστράτευσε ένα βλέμμα αρκετά σέξι και ευθύβολο, που θα την κάνει να καταλάβει πως είναι το θήραμα και εσύ ο κυνηγός! Προσοχή, όμως. Να το δουλέψεις αυτό το βλέμμα, γιατί από κυνηγός μπορεί να γίνεις…ψαράς!
4. Σου θυμίζει ένα έργο τέχνης…
Το αινιγματικό της χαμόγελο σου θυμίζει Μόνα Λίζα; Τα μαλλιά της είναι τόσο όμορφα που θα τα αποτύπωνε πιστά μόνο ο Ντα Βίντσι; Μία τέτοια ατάκα, αφού πρώτα έχεις μάθει κάποια στοιχειώδη περί τέχνης, μπορεί να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα, αφού δείχνει πως έχεις και άλλα ενδιαφέροντα εκτός από τον Πάμπλο Γκαρσία και τον ΠΑΟΚ.
3. Καν’ την να νιώσει όμορφα
Άνοιξε ένα θέμα που κάνει τους πάντες να νιώσουν ευχάριστα… Διακοπές, shopping, αγαπημένες ταινίες ή βίβλία είναι θέματα που θα την κάνουν να νιώσει άνετα και θα την «ξεκλειδώσουν». Αμέσως θα γίνει φιλική και θα έχεις την ευκαιρία να την εντυπωσιάσεις τόσο με τις απόψεις σου, όσο και με τις εμπειρίες σου… Θέλουμε να πιστεύουμε!
2. Το πρωτότυπο κοπλιμέντο
«Μου αρέσουν πολύ οι ώμοι σου»… Να μια ατάκα που θα μπορούσε να σε κάνει να ξεχωρίζεις από όλους τους άλλους που αναφέρουν συνεχώς τα προφανή και δεν θα την κάνει να σκεφτεί «έλεος με τον πεφτάκια». Είναι μια ατάκα που μπορεί να χρειαστεί υποστήριξη του τύπου «τονίζει όμορφα τα μαλλιά σου πέφτουν πάνω τους» ή κάτι τέτοιο. Το σίγουρο είναι πως μια τέτοια ατάκα –μη κλισέ- μπορεί να την κάνει να σκεφτεί πως ξεχωρίζεις! Προς Θεού, γίνε ξεχωριστός!
1. Καν’ την να νιώσει μοναδική
Πρέπει να της δώσεις την εντύπωση πως είναι ξεχωριστή, πως είναι μοναδική στο είδος της! Κοιτάζεις μόνο αυτή, στα μάτια, σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος γύρω σου! Φυσικά και δεν μπαινεις στον κόπο να τσεκάρεις αν μπήκε καμιά καλύτερη ή ψάχνεις για άλλο στόχο. Δες εστία και βάλε το γκολ!