Ένας βασιλιάς κάπου εκεί στην ανατολή αφού έχει δει και κάνει τα πάντα με τα λεφτά


που έχει είναι απογοητευμένος και η λύπη του με τον καιρό τον καταβάλλει όλο και περισσότερο.
Κάποιοι φίλοι του του κάνουν δώρο ένα γάιδαρο που το είχε καημό γιατί είχε δει μόνο σε φωτογραφίες (ε ναι τα είχε δει όλα αλλά γάιδαρο δεν , έτσι είναι το ανέκδοτο τώρα μη γκρινιάζετε !!! οπότε η διάθεσή του και το χαμόγελό του επέτρεψαν.
Μετά από κάποιο καιρό όμως ο γάιδαρος έπεσε σε στεναχώρια και καημό ….
Τότε ο βασιλιάς έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας πως όποιος κάνει το γάιδαρο να γελάσει θα κέρδισε μεγάλη χρηματική αμοιβή (μεγάλη όχι χαζομάρες για πολλά κιλά € λέμε !!! )
Πήγαν πολλοί ,τα λεφτά ήταν αρκετά , μάταια όμως η αποτυχία τους μεγάλη και ο καημός του γαϊδάρου να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα…. , μέχρι που τσαααααα σκάει μύτη ένας Έλληνας να δοκιμάσει ,κρίση βλέπετε η ανάγκη για λεφτά μεγάλη . Πάει λοιπόν ο Έλληνας λέει κάτι ψιθυριστά στο αυτί του γαϊδάρου γυρίζει ο γάιδαρος με γουρλωμένα μάτια τον κοιτάει και σκάει στα γέλια .
- Τι του είπες του ζωντανού ,ρωτάει ο βασιλιάς τον Έλληνα , κανά καινούριο ανέκδοτο από το Χαχα;;;
- Ααα βασιλιά μου δυστυχώς δε μπορώ να σας πω είναι μυστικό , του απάντησε ο Έλληνας
και πήρε τα € και την έκανε για μόνιμες διακοπές κάπου που είχε πολύ ζέστη ….
Όμως με τον καιρό ο γάιδαρος δε σταμάτησε να γελάει και ο κόσμος στο βασίλειο μαζί με τον λεφτά τον βασιλιά είχαν αρχίσει να εκνευρίζονται !!!!
Είδαν και απόειδαν , ξανά βγάζει ανακοίνωση ο βασιλιάς , με νέο στόχο να κάνουν το γάιδαρο να πάψει να γελάει τόσο δυνατά όλη μέρα .
Ξανά κόσμος να έρχεται να δοκιμάζει αλλά πάλι μάταια ο γάιδαρος εκεί να φτιάχνει κοιλιακούς από τα γέλια . Μετά από μερικές εβδομάδες τσουπ σκάει μύτη ο Έλληνας , αυτός που πήρε την πρώτη αμοιβή
Πάει στο ζωντανό του λέει κάτι στο αυτί , του δείχνει και κάτι , ντανννν κάγκελο ο γάιδαρος πάει το χαμόγελο , τσεπώνει την αμοιβή και φεύγοντας τον πιάνει ο βασιλιάς και του λέει :
- Βρε παλικάρι μου πες μου σε παρακαλώ τι του είπες τώρα και σταμάτησε , ξέρω είναι μυστικό αλλά θα σου δώσω άλλα τόσα , είμαι πολύ περίεργος να μάθω !!!!
- Κοιτάξτε βασιλιά μου την πρώτη φορά που τον έκανα να γελάσει του είπε ότι η δικιά μου π**τσα είναι μεγαλύτερη !!
- και μετά για να τον κάνεις να σταματήσει , ρωτάει ο βασιλιάς απορημένος …
- Ε μετά για να του κόψω το χαμόγελο του την έδειξα !!!